Examens bij Enoch Martial Arts

Op vrijdag avond 21 juni zijn de half jaarlijkse examens van Enoch Martial Arts geweest. De examens waren zowel voor het Taekwondo als voor het Hapkido.

De examens begonnen met de Taekwondo examens voor de jeugdleden. 4 kinderen hebben examen gedaan. Het examen bestond uit de onderdelen, stijlvormen, partneroefening, zelfverdediging, sparren, plankje breken en theorie. Dit zijn dezelfde onderdelen die je ook voor je zwarte band examen moeten laten zien.

De kinderen begonnen het examen met enkele theorie vragen en daarna begon praktijk onderdeel 1. Dat zijn de stijlvormen. Iedereen heeft dit supergoed gedaan. Na dit onderdeel werden nog de andere oefeningen laten zien. Al deze onderdelen zagen er ook goed uit en daarom zijn alle kinderen geslaagd voor hun gele slip.

Na het Taekwondo examen was het aan de Hapkido leerlingen om examen te doen. Een record aantal deelnemers deed examen. Het was een lang examen voor iedereen en na 2 uur allemaal verschillende onderdelen laten zien, was het verlossende woord daar van de examencommissie. Ook hier supergoede examens laten zien en dus zijn alle 9 kandidaten geslaagd voor hun volgende graag.

Als laatste waren er nog 2 Taekwondo examens voor volwassenen. Zij hebben dezelfde onderdelen moeten laten zien als voor de jeugd. Ook hier was de examencommissie erg tevreden en zijn ook deze kandidaten geslaagd. Dat betekent voor deze avond een 100% score voor de examens.

Tessa heeft op een later moment haar Taekwondo examen gedaan en zij is geslaagd voor blauwe slip Taekwondo.

Van harte gefeliciteerd allemaal met jullie nieuwe graden.

Dit zijn de geslaagden:

Voor gele slip:

Nova, Dirk-Jan, Simon en Adrian (Taekwondo)

Sophie en Job (Hapkido)

Gele band:

Annika en Elena (Taekwondo)

Annika en Peter (Hapkido)

Oranje band:

Gijs en Alexander (Hapkido)

Groene band:

Tom (Hapkido)

Groene band met blauwe slip:

Tessa (Taekwondo)

Blauwe band:

Tessa en Huub (Hapkido)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *